Tuinkalender November

Tuinkalender novemberMijn nieuwe tuinkalender staat online!

Elke maand publiceer ik op mijn tuinblog het komende jaar een tuinkalender waarin je ziet wat je zoal die maand kan doen in de tuin. Kàn hé, want niks moet 🙂

Met trots laat ik je nu  het eerste exemplaar zien: de tuinkalender voor de maand November. Klik op de tuinkalender hiernaast voor de grote versie. De pdf van deze tuinkalender voor de maand november kun je ook als downloaden als je dat leuk vindt.

November

De laatste dagen was het al duidelijk: de nachtvorst laat zich nu weer regelmatig zien. Tijd om lekker bij de haard tuinbladen te lezen en stoofpotten op het menu te zetten!

En al zijn de dagen kort en kan het deze maand al best koud en nat zijn, je kunt nog steeds bomen, struiken en hagen planten. Zolang het maar niet vriest. En wil je in het voorjaar kleur? Neem dan nu even de tijd om bollen te planten. Er is op dit moment keuze genoeg in de winkels.

November is verder vooral de maand van opruimen en het seizoen afsluiten. Breng je maaier weg voor onderhoud en zorg dat ook overig tuingereedschap, potten en zaaibakken schoon de winter in gaan.

En tot slot …. ga vooral zelf ook eens lekker zitten met een tuinblad, geniet van de vogeltjes voor je raam en droom weg bij al je nieuwe tuinplannen voor het volgende tuinseizoen!

Veel leesplezier,

Tuinblog

 

 

Mooie tijdschriften voor 15 euro

Esther

Op www.tuinblogger.nl combineert Esther haar liefde voor tuinieren, schrijven én fotograferen.