Welkom op mijn tuinblog !

Leuk dat je langskomt!

deel-like-tuinblogger-tuin-magazineMet enorm veel plezier ben ik nu al weer een tijd aan het bloggen als de ‘tuinblogger‘ over al het moois in mijn én jouw tuin.

Met verhalen over al het moois dat mij buiten in de tuin blij maakt en inspireert. Over mooie bomen, planten en bloemen. Maar ook over de seizoenen, tuinontwerpen en boordevol onderhoudstips en leuke doe-het-zelf ideeën. Als tuinblogger hoop ik je te inspireren om ook lekker buiten aan de slag te gaan en geef ik je tips hoe je dat kan doen.

Ik krijg enorm veel leuke reacties en dat motiveert om door te gaan. Trots op het artikel in het tuinblad Tuinseizoen waardoor ik al eens in alle boekenwinkels en supermarkten ‘lag‘, alle tuinblogs voor verschillende mooie groenbedrijven !

Deel je mijn tuinblog?

Natuurlijk is het voor een blog fijn als je op social media die erbij hoort, veel volgers hebt. Nou ben ik in de basis niet zo van al dat gedeel en geleur om volgers, maar ja, het hoort erbij. Dus vind je mijn tuinblog leuk ? Like en volg ook mij dan op Facebook of Instagram!  Daar maak je mij enorm blij mee. Dan kan ik mijn droom om alleen nog maar bezig te zijn met alle mooie groene dingen om ons heen misschien waarmaken. Dank je wel !

Geheim van succes is vasthouden aan je doel” aldus mijn vader, en zo is het maar net!

Like mijn site op facebook! Dank je wel! Ik ben als tuinblogger ook actief op instagram. 

Ondertekening Groet Esther tuinblogger

Esther

Op www.tuinblogger.nl combineert Esther haar liefde voor tuinieren, schrijven én fotograferen.