haan-toom-kippen-kuikenblog

Kuikenblog

Hoewel dit natuurlijk een blog over tuinieren is, laat ik je graag onze kippen zien. Of eigenlijk beter gezegd: ik laat je graag onze nieuwe kuikens zien. Mijn blog gaat tenslotte over ‘Alles dat je tuin zo mooi maakt’! en daar past een kuikenblog best bij  🙂 !

Over onze kippen

We hebben al een aantal jaren kippen, maar gaan nu voor het eerst proberen zelf kuikens uit te broeden. Op de pagina over onze kippen lees je hoe dit avontuur verloopt.  Ik vind het zelf in ieder geval superspannend en leuk! Geen idee of en hoeveel er uit komen (en hoeveel hanen en hennen er dan zijn), maar hopelijk hebben wij rond pasen in ieder geval een paar kuikens!Kuikens met pasen?

Kom de komende tijd zo nu en dan eens langs op de tuinblogger.nl en volg op de pagina over onze kippen en lees van dag tot dag mijn eerste poging hier om kuikens uit te broeden!

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger

 

 

 

 

 

Esther

Op www.tuinblogger.nl combineert Esther haar liefde voor tuinieren, schrijven én fotograferen.