kuikens-hampshire-amrock

Een mooi kuikenavontuur

Hoewel dit natuurlijk een blog over tuinieren is, laat ik je graag onze kippen zien. Of eigenlijk beter gezegd: ik laat je graag onze kuikens zien. Mijn blog gaat tenslotte over ‘Alles dat je tuin zo mooi maakt’! en daar past een geslaagd kuikenverhaal goed bij  🙂 !

haan-toom-kippen-kuikenblog

 Over onze kuikens en kippen

We hadden al een aantal jaren kippen toen we besloten een keer zelf kuikens in een broedmachine uit te broeden. Op de pagina kippen lees je uitgebreid hoe dit avontuur is verlopen en hoe wij dit hebben aangepakt.

NAAR DE KIPPENPAGINA VAN DE TUINBLOGGER

Superleuk om te doen

Ik vond het in ieder geval zelf een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan. Lees op de pagina kippen lees van dag tot dag hoe onze eerste poging om kuikens uit te broeden verliep én hoe wij ons mooie en superpraktische kippenhok bouwden!

tuinblogger-met-haan-new-hamsphire-tam-kippenras
Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger

Esther

Op www.tuinblogger.nl combineert Esther haar liefde voor tuinieren, schrijven én fotograferen.