Nieuw kippenhok

Onze ‘kuikens’ zijn inmiddels 2 maanden en hebben het goed naar hun zin in hun nieuwe kippenhok. Dat is zo mooi geworden dat we het maar ‘Hotel De Vrolijke Kip‘ hebben genoemd.

Op mijn kippenpagina lees je er alles over!

De kipjes zitten inmiddels helemaal in de veren en hebben het formaat van een heuse kip. Natuurlijk kunnen we ze niet allemaal houden. Er zijn inmiddels dus al wat kipjes weg. Wat hennen zijn verkocht via Marktplaats en de hanen zijn naar een soort hanenboerderij gegaan (je snapt wel wat voor een ik bedoel) ……. Maar goed, dat is niet anders.

Eén haan is zooooooo lief, dat is een echte knuffelkip. Hij zit het liefst op schoot of komt als een papagaai op je schouder zitten. Die houden we er dus voorlopig nog even bij. Hij heeft inmiddels ook een naam ‘Poetje’ (als in Poetin, de baas van het stel) Zolang hij zich koest houdt, mag hij blijven 🙂

Lees alles over ons nieuwe kippenhok op de pagina onze kippen.

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger

 

Esther

Op www.tuinblogger.nl combineert Esther haar liefde voor tuinieren, schrijven én fotograferen.