haan-new-hamsphire-tam-kip-amrock-tuinblogger-tuin-influencer

Van ei tot ei

snavel-ei-kuikenNa 4 maanden zijn onze kuikens inmiddels hele kippen geworden en de enige haan die we nog hebben (“Poetje“) kraait er lekker op los en is al een prachtig dier geworden. Die veren, het lijkt wel carnaval!

Nog een paar weken en dan zal ook het eerste ei door de hennen gelegd worden. De legnesten staan al klaar. En daarmee komt ook het verslag van ons “kuikenavontuur” op onze kippenpagina tot een eind. Terug naar al het andere moois in jouw en mijn tuin.

Lees hier het hele kippen – verhaal. Van ei tot ei zullen we maar zeggen. Met handige tips en trics als je ook van plan bent om in jouw tuin een paar kippen te gaan houden.

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger

Esther

Op www.tuinblogger.nl combineert Esther haar liefde voor tuinieren, schrijven én fotograferen.