Nieuws update

1 januari 2023 – Tuinblog stopt

Sinds 7 jaar is de www.tuinblogger.nl een website met inspirerende tuinblogs die met veel plezier zijn geschreven en gemaakt en dat straalt er vanaf! Op de site vind je allerhande content met waardevolle tuintips die je inspireren om zelf lekker buiten aan de slag te gaan. Want wat is er mooier dan door je eigen inspanning zoveel bijzonders in je te tuin te zien groeien en bloeien.

Na honderden blogs is het in dit nieuwe jaar voor de Tuinblogger tijd om een andere weg in te slaan. Vanaf 1 januari 2023 verschijnt er daarom op de de tuinblogger.nl geen nieuwe content meer. Maar ………alle blogs blijven in ieder geval tot 1 januari 2025 nog gewoon online te vinden, dus je kan nog steeds volop inspiratie opdoen voor je eigen tuin!

Dank

Als Tuinblogger dank ik alle adverteerders en opdrachtgevers en iedereen die mij achter de schermen heeft geholpen voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik wens alle bedrijven waarvoor ik heb mogen werken veel zakelijk succes toe. En heb je interesse in de overname van deze site met klinkende url en veel unieke content? Neem dan contact op met info@tuinblogger.nl