Samenwerken

Zo’n 5000 mensen bezoeken maandelijks www.tuinblogger.nl Ik maak mijn tuinblog met passie en plezier gemaakt en dat straalt er vanaf. Op de site maandelijks gezellige verhalen met waardevolle tuintips die mensen inspireren om zelf lekker buiten aan de slag te gaan!Tuinblogger.nl is ook actief op verschillende social media: facebook, instagram en twitter En dat alles is niet onopgemerkt gebleven in tuinminnend Nederland!

Unieke persoonlijke tuingerelateerde content!

Adverteren op tuinblogger.nl

Heeft u interesse in het plaatsen van een advertentie op tuinblogger.nl? Of wilt u unieke content in een blog laten schrijven over uw bedrijf, uw product of uw evenement ? Kunt u wel wat extra promotie op social media gebruiken? Het kan allemaal!

Tuinblogger.nl biedt interessante advertentiemogelijkheden waarmee u precies die mensen bereikt die u wilt: tuinliefhebbers!

Overige samenwerking

Onder de naam E Z Z C O M M werk ik voor allerhande opdrachtgevers. Ik bied verschillende diensten op het vlak van communicatie en algemene bedrijfsvoering aan. Met mij haalt u een enthousiaste, creatieve en professionele communicatie-adviseur in huis die zich meer dan 100% inzet. Ervaring in veel verschillende branches!

Interesse in samenwerking en benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dat vandaag nog contact met mij op via  info@tuinblogger.nl

Update september 2019: beschikbaar voor 24 uur per week!

Ondernemende groet,

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger

dveadverteren-tuinblogger-tuinblog

Tuinblogger.nl is een initiatief van EzzComm | Kvk 67925413 Utrecht | ezzcomm.nl

Neem contact op