Samenwerken

Meer dan 4000 unieke bezoekers per maand komen langs op  www.tuinblogger.nl Ik maak mijn tuinblog met passie en plezier gemaakt en dat straalt er vanaf. Op de site maandelijks gezellige verhalen met waardevolle tuintips die mensen inspireren om zelf lekker buiten aan de slag te gaan!Tuinblogger.nl is ook actief op verschillende social media: facebook, instagram en twitter En dat alles is niet onopgemerkt gebleven in tuinminnend Nederland!

Unieke persoonlijke tuingerelateerde content!

 

Adverteren op tuinblogger.nl

Heeft u interesse in het plaatsen van een advertentie op tuinblogger.nl? Of wilt u unieke content in een blog laten schrijven over uw bedrijf, uw product of uw evenement ? Kunt u wel wat extra promotie op social media gebruiken? Het kan allemaal!

Tuinblogger.nl biedt interessante advertentiemogelijkheden waarmee u precies die mensen bereikt die u wilt: tuinliefhebbers!

Overige samenwerking

Als ZZP’er werk ik verder onder de naam E Z Z C O M M voor allerhande opdrachtgevers. Ik bied verschillende diensten op het vlak van communicatie en algemene bedrijfsvoering aan. Met mij haalt u een enthousiaste, onafhankelijke maar altijd resultaatgerichte kracht in huis die zich meer dan 100% inzet. Interesse in samenwerking en benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Mail  info@tuinblogger.nl voor meer informatie, mijn digitale tariefkaart en / of beschikbaarheid.

Ondernemende groet,

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger

 

 

 

 

dveadverteren-tuinblogger-tuinblog

Tuinblogger.nl is een initiatief van EzzComm | Kvk 67925413 Utrecht | ezzcomm.nl

Neem contact op