Ultiem ontspannen in de tuin

Ultiem ontspannen in de tuin

Wil je graag een ontspannen sfeer creëren in je tuin en ben je op zoek naar meer rust? Wij vertellen je graag hoe je dit het beste kunt doen. 

Meer comfort in je tuin

Ontspanning betekent natuurlijk ook comfort. Zorg voor comfortabele zitplaatsen, zoals een loungebank of een hangmat. Maak gebruik van natuurlijke kleuren en materialen. Denk hierbij aan steen, hout en bamboe. Hierdoor creëer je een organische uitstraling en meer rust in je omgeving. Combineer dit met groen en beplanting. Veel groen zorgt voor een natuurlijke en ontspannen uitstraling. Overweeg om planten zoals, jasmijn toe te voegen aan je planten collectie voor een aangename geur verspreiding. Geluid en muziek kan ook een belangrijke rol spelen. Kies voor klassieke muziek of natuurgeluiden, zoals vogelgezang, de ruis van de oceaan of een waterval. Vooral waterelementen zorgen voor een kalmerend effect. Het geluid van stromend water kan voor een ontspannen gevoel zorgen. Dit soort geluiden kun je gemakkelijk af spelen op je iPhone en koppelen aan een draagbaar geluidssysteem. Wil je ultiem genieten? Gebruik dan een smartphone projector om je iPhone scherm te projecteren. Op deze manieren kun je ontspannen naar je favoriete serie kijken in de tuin. Kortom, veel groen, natuurlijke materialen, natuurgeluiden en entertainment spelen een belangrijke rol in het creëren van een ultieme ontspanning in de tuin. 

Welke iPhone heeft een goede batterij?

Om goed gebruik te maken van je iPhone heb je een goede batterij nodig. Wil je graag een smartphone projector gebruiken of een draagbare mini beamer om draadloze verbinding te maken met je iPhone? Dan heb je een iPhone nodig met een lange batterijduur en een krachtige processor. De iPhone 13 kan de ideale voor jou zijn om ultiem te kunnen genieten in je tuin. De A15 Bionic chip van de iPhone 13 met 6-core CPU en 4-core GPU zorgt voor een snelle werking. Je kunt er zelfs video’s mee bewerken. Het besturingssysteem dat standaard op dit model draait, is de iOS 15 en zorgt voor een ideale gebruikerservaring. Met een volle batterij van de iPhone 13 kun je 19 uur lang video’s afspelen. Daarnaast laadt de iPhone 13 supersnel. De iPhone 13 heeft namelijk 3240 mAh batterijcapaciteit. Zo kun je nog langer genieten in je eigen tuin. 

Online je aankopen doen 

Ben je op zoek naar een iPhone en zit je vast aan een bepaald budget? Kies dan voor een refurbished iPhone. Een refurbished iPhone is niet alleen goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel, maar ook nog eens beter voor het milieu. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Schaf je een refurbished iPhone 13 dan zorg je voor minder CO2-uitstoot. Zo help je ook het milieu een handje mee en kunnen we langer genieten van al het groen om ons heen. Bij Refurbished.nl staat duurzaamheid centraal. Je kunt er terecht voor al je elektronische producten en dat voor een mooie prijs. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. 

Herman Publishly