Tuinblogger-vermelding-pers-groensepcial-Margriet

Tuinblogger.nl in de pers

Dat mijn enthousiasme en tuinblog in de pers niet onopgemerkt is gebleven, is geweldig leuk. Ruim anderhalf jaar bezig en www.tuinblogger.nl stond o.a. al in de groenspecial van de Margriet én met een mooi interview in het blad Tuinseizoen.


Best trots op!

Tuinblogger-vermelding-groensepcial-Margriet

Margriet Groenspecial

Tuinblogger-vermelding-pers-groensepcial-Margriet

In het artikel “Op het web” wordt mijn tuinblog www.tuinblogger.nl op pagina 73 vermeld!

TUINseizoen

In de rubriek ‘Groene blogger‘ van het maandblad TUINSeizoen stond in 2017 een interview met ondergetekende. Ik beantwoord hierin allerlei vragen of het hoe en waarom van mijn tuinblog. Ook zijn er en heleboel mooie foto’s opgenomen in het artikel (ook pag. 73, toeval!?).

En verder ….

Wat dacht je hiervan ? Dit hovenierbedrijf maakten een top 10 van leukste tuinblogs en zet mijn blog bovenaan ….. je gaat er toch bijna van naast je schoenen lopen 🙂

Volg je mij ?

Superleuk dus. Die aandacht motiveert om gewoon lekker door te tuinbloggen over alles dat mij inspireert en blij maakt in de tuin! Ik heb nog minstens 1001 ideeën, dus blijf langskomen op www.tuinblogger.nl . Voor allerhande ideeën, gezellige verhalen en mooie foto’s van alles dat groeit en bloeit in jouw en mijn tuin.

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger

En…… volg en deel je mijn blogs? Ik ben als tuinblogger actief op facebook, instagram en twitter.