Over de tuinblogger

Over de tuinblogger

Leuk dat je er bent en welkom op mijn tuinblog. Als tuinblogger vertel ik je graag verhalen over al het moois dat mij buiten in de tuin zo blij maakt. Over mooie bomen, planten en bloemen, seizoenen en met volop onderhoudstips en doe-het-zelf ideeën. Maar vooral ook een tuinblog over mijn eigen aanpak: soms zoals het ‘in de boekjes’ staat, maar vaak ook gewoon ‘op gevoel’. Gewoon omdat ik iets mooi vind of omdat ik niet kan wachten om iets uit te proberen. Er gaat dus wel eens iets mis, maar er is in ieder geval altijd wat te beleven of te doen in mijn tuin!

Met mijn tuinblog combineer ik mijn liefde voor tuinieren, schrijven én fotograferen. Als werkende moeder is het fijn om soms even tijd voor jezelf te hebben. Sommige mensen gaan dan shoppen of sporten, ik ga dan het liefst met mijn laarzen de tuin in. Om te werken én om te genieten van de schoonheid en diversiteit van alles wat groeit en bloeit in mijn tuin.

Lekker buiten aan de slag!

Ik hoop je als tuinblogger te inspireren om ook lekker buiten aan de slag te gaan. Voor iedereen die op zoek is naar een tuin in de laatste ‘Ibizatrend‘ of die wil weten hoe je een buitenkeuken maakt, sorry….. dat is niet mijn helemaal mijn stijl. Ik hou van ‘doe-maar-gewoon-tuinen’, waar een logisch ontwerp en veelzijdige beplanting de basis vormen om het hele jaar door te genieten. Voor mij dus geen hippe tuintrends, en koken…. dat doe je maar binnen!

Tuinblogger op social media

Kortom: tuinblogger.nl is een inspirerende, gezellige en informatieve tuinblog van de tuinblogger over al het moois in je tuin! Voor alle andere nuchtere tuinliefhebbers die ook houden van het frisse buitenleven. Met maandelijks minimaal 4 nieuwe tuinblogs. En vind je ze leuk? Voel je dan vrij om ze te delen. Graag zelfs en bedankt daarvoor.

Ik ben als tuinblogger ook actief op facebook, instagram en twitter.
Volg je mij daar ook ? Leuk!

Voor nu: veel lees- en tuinierplezier,

 

Ondertekening Groet Esther tuinblogger

 

dveadverteren-tuinblogger-tuinblog

Tuinblogger.nl is een initiatief van EzzComm | Kvk 67925413 Utrecht | www.ezzcomm.nl
Op al onze diensten zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing.

Neem contact op