Over de tuinblogger

Over de tuinblogger

Welkom op mijn tuinblog. Als tuinblogger vertel ik je graag verhalen over alles dat mij buiten en in de tuin zo blij maakt. Over mooie bomen, planten en bloemen, seizoenen en met volop tips om zelf aan de slag te gaan.

Met mijn tuinblog combineer ik mijn liefde voor tuinieren, schrijven én fotograferen. Als werkende moeder is het fijn om soms even tijd voor jezelf te hebben. Sommige mensen gaan dan shoppen of sporten, ik ga dan het liefst met mijn laarzen de tuin in. Om te werken én om te genieten van de schoonheid en diversiteit van alles wat groeit en bloeit in mijn tuin.

Een tuinblog over mijn eigen aanpak: soms zoals het ‘in de boekjes’ staat, maar vaak ook gewoon ‘op gevoel’ . Gewoon omdat ik ergens iets zie dat ik mooi vind en het dan maar gewoon uitprobeer. Er gaat dus wel eens iets mis, maar er is in ieder geval altijd wat te beleven of te doen in mijn tuin!

Lekker buiten aan de slag!

Als tuinblogger wil ik je inspireren om ook lekker buiten aan de slag te gaan. Niet om een perfect plaatje te realiseren, maar vooral om te genieten van alles dat buiten van zichzelf al zo mooi is.

Voor iedereen die op zoek is naar een tuin in de laatste ‘Ibizatrend‘ of die wil weten hoe je een buitenkeuken maakt, sorry….. dat is niet mijn helemaal mijn stijl. Ik hou van ‘doe-maar-gewoon-tuinen’, waar een logisch ontwerp en veelzijdige beplanting de basis vormen om het hele jaar door te genieten. Voor mij dus geen hippe tuintrends, en koken…. dat doe je maar binnen!

Influencer tuinieren

Tuinblogger.nl is een inspirerende, gezellige en informatieve tuinblog over al het moois in je tuin! Voor alle tuinliefhebbers die net als ik ook houden van het frisse buitenleven. Ik ben als tuinblogger ook actief op facebook, instagram en twitter.

Als tuinblogger heb ik al voor veel opdrachtgevers al een mooie tuinblog mogen schrijven. Ook interesse in samenwerking? Mail info@tuinblogger.nl en je krijgt snel een reactie terug!

Ondertekening Groet Esther tuinblogger

Neem contact op