Over Tuinblogger.nl

Over Tuinblogger.nl

Wij van Tuinblogger.nl heten je graag van harte welkom op onze site. Op de over ons pagina vind je meer informatie over dit platform. Wil je meer te weten komen over wie wij zijn, wat wij doen en hoe jij ook kunt bijdragen aan dit leuke platform? Lees dan vooral verder. 

Het ontstaan van Tuinblogger.nl

Tuinblogger.nl is in 2017 opgericht vanuit onze passie voor tuinieren. Wij zijn zeer gepassioneerd over alles wat met tuinieren te maken heeft en zijn ook vaak te vinden in onze eigen tuin. We wilden meer doen met onze hobby en hebben daarom in 2017 het idee bedacht om over onze hobby te gaan schrijven. Zo gezegd is zo gedaan, want in 2017 zijn we gestart met het schrijven van leuke blogs op Tuinblogger.nl. We begonnen klein, maar inmiddels hebben we 372 artikelen online staan, boordevol leuke tips & tricks, verhalen over onze eigen tuin avonturen en informatie over allerlei tuinplanten, dieren of andere zaken die je in je tuin vindt. 

Het idee achter Tuinblogger.nl

Het dagelijkse leven kan behoorlijk druk zijn. Werk, sociale contacten onderhouden, tijd spenderen met je familie en ga zo maar door. In het midden van ons drukke schema vinden wij rust in tuinieren. Je hebt je gedachten even op iets anders, je bent lekker in de natuur en in de buitenlucht en je werkt aan een mooie tuin waar je lekker in kunt zitten als het mooi weer is. Dit gunnen wij anderen ook en daarom willen wij ervoor zorgen dat onze volgers gemakkelijk toegang hebben tot handige informatie waarmee zij beter worden in tuinieren. Ook willen wij graag een community creëren van gelijkgestemden. Zo kun je tips insturen naar onze redactie, kun je een gastblog schrijven op onze website of kun je reageren op één van onze blogs. Geef vooral je mening en deel ook vooral je eigen ervaringen met ons. 

Wat kun je vinden op Tuinblogger.nl?

Op Tuinblogger.nl hoef je je nooit te vervelen. We schrijven allerlei soorten content, van stappenplannen tot aan top-10 lijstjes. Ook voor de meer diepgaande artikelen ben je bij Tuinblogger.nl aan het juiste adres. Zo publiceren we ook vaak onderzoeksartikelen die dieper ingaan op allerlei vraagstukken die met tuinieren te maken hebben. Dit kan over allerlei onderwerpen gaan, denk bijvoorbeeld aan: bloemen, bollen, bomen, gras, groente & fruit, hagen, struiken, vaste planten, dieren, stekken, moestuinen, snoeien, zaaien, verplanten, indoor tuinieren of één van de seizoenen. Wat het ook is, als het met tuinieren te maken heeft, zullen wij erover schrijven. Mis je toch nog iets op onze website en wil je hier graag wat over weten? Neem dan contact met ons op. 

Het gezicht achter Tuinblogger.nl

Ben jij benieuwd wie je dagelijks voorziet van de leuke artikelen op Tuinblogger.nl? Klik op één van de onderstaande links om meer te lezen over onze experts. 

  • Link naar expert 1. 
  • Link naar expert 2. 

Je kunt ons kennen van

Onze leuke en interessante artikelen zijn niet onopgemerkt voorbij gegaan. Zo zijn wij de afgelopen jaren veelvuldig genoemd op andere platforms. Denk bijvoorbeeld aan een publicatie op Groei.nl, een tuinblog met ruim 69.000 maandelijkse bezoekers. Ook kun je ons kennen van Kleinetuinen.nl

Ook zijn we vaak genoemd in magazines. Wil je weten welke? Bekijk dan onze benoemingen in de pers.

Je kunt ons volgen via

Op onze blog worden stelselmatig leuke artikelen geplaatst, maar als je goed op de hoogte wilt blijven van onze artikelen raden wij je aan om ons te volgen op social media. Wij plaatsen al onze artikelen ook op onze social media kanalen. Volg één van onze accounts en zet je notificaties aan en je ziet direct of wij een post hebben geplaatst. 

Hoe kun jij bijdragen aan Tuinblogger.nl?

Wij waarderen onze volgers en we waarderen ook zeker de input die onze volgers kunnen bijdragen aan het platform. Wil je graag iets bijdragen aan ons platform? Dat kan in de vorm van een gastblog. Ook moedigen wij je aan om reacties te plaatsen onder onze artikelen, we horen graag wat je van onze artikelen vindt of we horen ook graag je eigen ervaringen. Mis je bepaalde onderwerpen op ons platform of heb je een tip over een onderwerp waarover we kunnen schrijven, stuur dit dan vooral naar ons in. Hieronder lees je hoe je in contact kunt komen met ons. 

Hoe kun je in contact komen met ons?

Wil jij graag in contact komen met Tuinblogger.nl? Je kunt ons bereiken via één van de onderstaande contactmogelijkheden. 

  • Stuur een e-mail naar info@tuinblogger.nl.
    • Je ontvangt binnen drie werkdagen een reactie. 
  • Stuur ons een berichtje via een van onze sociale kanalen, deze vind je hierboven.
    • Je ontvangt binnen drie werkdagen een reactie. 

Of, vul gewoon het onderstaande contactformulier in. 

Contactgegevens

Tuinblogger.nl is onderdeel van Publishly

KVK-nummer: 86768689

Koldingweg 9, 9723HL Groningen

Neem contact op