Tuinblog vol gezelligheid

Welkom op mijn tuinblog !

Nog een blog? Inderdaad, alleen deze keer niet nog een over mode of cupcakes:) …. Deze blog gaat over: TUINIEREN! Een tuinblog dus!

Omdat ik niets liever doe dan dat én omdat ik graag met andere tuinliefhebbers mijn belevenissen en tips wil delen. Met verhalen over al het moois dat mij buiten in de tuin blij maakt en inspireert. Over mooie bomen, planten en bloemen. Maar ook over de seizoenen, tuinontwerpen en boordevol onderhoudstips en leuke doe-het-zelf ideeën.

Bovenal is het een tuinblog over mijn eigen aanpak: soms zoals het ‘in de boekjes‘ staat, maar vaak ook op gevoel. Gewoon omdat ik iets zelf mooi vind of omdat ik nu eenmaal niet kan wachten om iets uit te proberen. Er gaat dus wel eens iets mis, maar er is in ieder geval altijd wat te beleven of te doen in mijn tuin!

Met mijn tuinblog hoop ik je als tuinblogger te inspireren om ook lekker buiten aan de slag te gaan. Je leest over mijn favoriete planten (lees ‘makkelijke’ planten) en ik laat je zien hoe je ze het beste laat groeien en bloeien en soms hoe je ze een kopje kleiner maakt.

Voor iedereen die op zoek is naar een tuin in de laatste ‘Ibizatrend‘ of die wil weten hoe je een buitenkeuken maakt, sorry….. dat is niet mijn helemaal mijn stijl. Ik hou van ‘doe-maar-gewoon-tuinen’, waar een logisch ontwerp en veelzijdige beplanting de basis vormen om het hele jaar door te genieten. Voor mij dus geen hippe tuintrends, geen tuinposters en geen plastic kerstbomen. En koken…. dat doe je maar binnen!

Kortom: www.tuinblogger.nl is een inspirerende, gezellige en informatieve tuinblog van de tuinblogger over al het moois in je tuin! Met maandelijks minimaal 6 nieuwe blogs. En vind je ze leuk? Voel je dan vrij om ze te delen. Graag zelfs!

Ik ben als tuinblogger ook actief op facebook, instagram en twitter

Veel leesplezier en tot snel,

Ondertekening Groet Esther tuinblogger

Redactie Tuinblogger