gras-schoenen-sportief

Onderhoud nu je maaier en bestel robotmaaier-mesjes online!

De winter komt er aan en het is daarmee dus gelukkig even gedaan met grasmaaien. “Gelukkig” zeg ik, want hoewel maaien op zich een fijne klus is en het altijd zo héérlijk ruikt na het maaien, is het al met al best een klus. Zeker als je zoals in ons geval veel hagen, borders en waterkanten hebt. Dan is het toch best fijn als de ‘winter-maaistop‘ zich even aandient!

Tip: schaf een robotmaaier aan!

Een mooie grasmat krijg je niet zomaar. Daar moet je wel wat voor doen! Regelmatig maaien is daarbij een van de belangrijkste klussen om je gazon mooi strak te houden. In het groeiseizoen betekent dat soms wel 2x in de week maaien.

Maar….. dat kan kan tegenwoordig natuurlijk een stuk makkelijker. Ooit wel eens zo’n mooie robotmaaier zien rijden? Best mooi. Je stelt de robotmaaier in en zet hem op je gazon. Voila: de maaier maait vervolgens je hele gazon wanneer het nodig is, helemaal uit zichzelf! Onvermoeibaar en het hele groeiseizoen door staat hij voor je klaar. En omdat er continu gemaaid wordt, is het resultaat zo mogelijk nog strakker dan wanneer je zelf maait.

Je hebt tegenwoordig robotmaaiers van veel verschillende bekende merken. En of je nu een grote tuin hebt of kleine, een groot budget of iets minder. Voor elke tuin is er een geschikte robotmaaier.

Elke maaier vraagt onderhoud

Robotmaaiers maken het leven zoals gezegd dus wel iets makkelijker. Maar natuurlijk – net als andere maaiers –  vragen ook robotmaaiers wel onderhoud. Scherpe mesjes zijn een voorwaarde om goed te kunnen maaien en de mesjes van de robotmaaier moeten dus ook zo nu en dan vervangen worden. En daar is het in deze ‘winter-maaistop‘ mooi de tijd voor. Een heel gedoe? Welnee, dat is een fluitje van een cent. Je kan het gewoon zelf doen!

Robotmaaier-mesjes.nl

Maar goed, zoveel merken robotmaaiers, zoveel soorten messen. Welk kies je dan en waar koop je die dan? Nou dat is makkelijker dan je denkt, net als al je andere tuinspullen gewoon online. Bij robotmaaier-mesjes.nl hebben ze echt alle mesjes die je maar nodig kan hebben. Snel, makkelijk en tegen scherpe prijzen te bestellen. Kom daar maar eens om bij je lokale tuincentrum.

Voor elke merk de juiste mesjes

Er is op de website van robotmaaier-mesjes.nl een keuzehulp die je helpt de juiste mesjes te kiezen en heb je ze voor 16.00 besteld dan liggen ze de volgende werkdag al in de brievenbus. Zonder verzendkosten trouwens.

En of je nu Husqvarna automower messen, Gardena messen of Worx landrois messen zoekt, ze hebben ze allemaal! Ik vind het in ieder geval gelijk een mooi en praktisch sinterklaaskado!

Heb jij een ook een robotmaaier en is het tijd om de mesjes te vervangen? Maak het jezelf dan makkelijk en bestel snel online bij robotmaaier-mesjes.nl

Scherpe groet,

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger