tuinideebeurs-2017-tuinblog

Win gratis entreekaarten voor de beurs TuinIdee 2017 via tuinblogger.nl

tuinidee_tuinbeurs_gratis_entreeWin twee gratis entreekaarten via tuinblogger.nl voor de tuinbeurs TuinIdee 2017!

De actie is inmiddels afgelopen en de winnaars zijn bekend …… Heb je meegedaan? Klik dan hier om te zien of je een van de winnaars bent!

De beurs vindt plaats van 16-19 februari 2017 in de Brabanthallen in Den Bosch. Het is het grootste tuinevenement van Nederland waar je volop voorbeeldtuinen, bijzondere activiteiten en presentaties van bekende tuinmannen kunt zien. In totaal zijn er zo’n 250 exposanten met nieuwe collecties en bijzondere planten.

Tuinblogger-winactie

Doe mee aan mijn tuinblogger-winactie en maak 3 x kans op 2 kaartjes voor deze leuke beurs. Wil je winnen? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Voor de hoeveelste keer wordt de beurs TuinIdee georganiseerd?

Mail mij je antwoord, je naam én e-mailadres (entreekaartjes zijn namelijk digitaal) via info@tuinblogger.nl o.v.v.  Actie tuinblogger TuinIdee 2017. Eerste week februari lees je op deze blog wie er gewonnen heeft. Ik zou het leuk vinden als je mijn tuinblogger facebookpagina  deelt en/of liked, maar dat is uiteraard niet verplicht 🙂 .

Tuinen, tuinen en nog eens tuinen

Op de beurs TuinIdee vind je volop voorbeeldtuinen geïnspireerd op de vier jaargetijden. Zo kun je genieten van een frisse lentetuin, een zinderende zomertuin, een heerlijke herfsttuin en een witte wintertuin. Ook diverse hoveniersbedrijven leggen een eigen showtuin aan. Voor advies van kwekers, de plantendokter of tuinontwerpers breng je een bezoekje aan het Tuinatelier waar je ook een gratis tuinschets kunt laten maken.

Nieuw

Nieuw dit jaar is TuinIdee Outdoor, met alles voor het buitenleven. Je vind hier de klimaatbestendige tuin met onder andere aandacht voor watermanagement en duurzaamheid. Er is tijd voor bewustwording in de spectaculaire Klimaatkamers waar je aan den lijve de gevolgen van de klimaatverandering ondervindt, zoals hete droge zomers of heftige hoosbuien. Daarnaast is er een bonte parade van kleurrijke bloemen en planten. Tot slot is TuinIdee natuurlijk ook de plek voor liefhebbers van gezonde lekkernijen uit eigen (moes)tuin. Er zijn volop demonstraties en proeverijen.

Praktisch

TuinIdee is van donderdag 16 tot en met zondag 19 februari 2017 geopend van 10.00-18.00 uur en op vrijdag 17 februari zelfs tot 21.00 uur. Entreeprijs €12,- p.p. in de online voorverkoop met € 4.50 korting op de toegangsprijs of € 16,50 aan de kassa. Kijk voor meer informatie op www.tuinidee.nl.

Tuinblog