winactie-gratis -tuinblog-tuinbeurs

Prijswinnaars kaartjes Beurs TuinIdee bekend!

Tuinblogger – winactie !

tuinidee-gratis-entreekaarten-tuinblogVelen van jullie hebben meegedaan aan mijn Tuinblogger-winactie waarin ik gratis kaartjes voor de Tuinbeurs TuinIdee 2017 weg mocht geven. De beurs vindt plaats van 16-19 februari 2017 in de Brabanthallen in Den Bosch. Het is het grootste tuinevenement van Nederland waar je volop voorbeeldtuinen, bijzondere activiteiten en presentaties van bekende tuinmannen kunt zien.
De vraag was :

Voor de hoeveelste keer wordt de beurs TuinIdee georganiseerd?

Het goede antwoord was: voor de 25e keer. Wel, dat hadden de meeste mensen wel goed. Superdank voor alle inzendingen. dank ook voor alle tuinverhalen en complimenten die ik over mijn blog mocht ontvangen. Daar doe je het toch voor!

Winaars

En de winnaars zijn:

  • bekend gemaakt

De winnaars ontvangen op korte termijn de toegangskaarten digitaal in hun mailbox en kunnen samen met iemand anders over twee weken naar Den Bosch afreizen. Heel veel plezier allemaal op de beurs!

Graag bedank ik hier speciaal nog even Joost van Alpha Communications die mij de kaarten ter beschikking stelde.

Dank voor het meedoen en tot ziens op mijn volgende blog. En als je een blog van mij wilt delen of mij als tuinblogger op facebook  of instagram wilt liken, zou dat super zijn!

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger