Genieten in een tuin vol bloemen, planten en bomen!

Welkom bij de Tuinblogger

De leukste tuinblog van Nederland

Wat leuk dat je langskomt In mijn tuinblog lees je over al het moois in mijn én jouw tuin. Over mooie bomen, planten en bloemen. Maar ook over de seizoenen, tuinontwerpen, mooie tuinspullen en doe-het-zelf tips. Als tuinblogger hoop ik je te inspireren om ook lekker buiten aan de slag te gaan en te genieten van al het groen om ons heen.

Tuinieren maakt je blij!

Vergeet de therapeut, laat de onlinecursus mindfullness maar zitten. Handen in de aarde, prutsen met wat stekjes en genieten van alles dat groeit en bloeit. Het gaat niet zozeer om het resultaat, maar de weg er naar toe. Het bezig zijn, in de buitenlucht, samen of alleen. Dus hup! Die tuin in of hij nou groot of klein is, tuinieren maakt je blij. Doen dus!

Samenwerken?

Al meer dan 150 blogs online, duizenden bezoekers per maand en vele opdrachtgevers die vertrouwen hebben in mijn werk. Daar ben ik trots op. Net als op de artikelen die over mijn groene blog verschenen in de groene Margriet Special en het blad Tuinseizoen.

Ben je ondernemer en wil je graag samenwerken? Dan kan, mail info@tuinblogger.nl en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Ook op social media

Vind je mijn tuinblog leuk? Like mijn site en posts op facebook en op instagram.Dank je wel!

Ondertekening Groet Esther tuinblogger

Esther

Op www.tuinblogger.nl combineert Esther haar liefde voor tuinieren, schrijven én fotograferen.