Genieten in een tuin vol bloemen, planten en bomen!

Welkom bij de Tuinblogger

De leukste tuinblog van Nederland

Wat leuk dat je langskomt. In deze tuinblog lees je over al het moois in je tuin. Over mooie bomen, planten en bloemen. Maar ook over de seizoenen, tuinontwerpen, mooie tuinspullen en doe-het-zelf tips. Als tuinblogger hoop ik je te inspireren om ook lekker buiten aan de slag te gaan en te genieten van al het groen om ons heen.

Tuinieren maakt je blij!

Vergeet de therapeut, laat de onlinecursus mindfullness maar zitten. Handen in de aarde, prutsen met wat stekjes en genieten van alles dat groeit en bloeit. Het gaat niet zozeer om het resultaat, maar de weg er naar toe. Het bezig zijn, in de buitenlucht, samen of alleen. Dus hup! Die tuin in of hij nou groot of klein is, tuinieren maakt je blij. Doen dus!

Ondertekening Groet Esther tuinblogger