Welkom bij de tuinblogger!

Wat leuk dat je langskomt op de tuinblogger.nl! In mijn tuinblog lees je over al het moois in mijn én jouw tuin. Over mooie bomen, planten en bloemen. Maar ook over de seizoenen, tuinontwerpen en doe-het-zelf tips. Als tuinblogger hoop ik je te inspireren om ook lekker buiten aan de slag te gaan en te genieten van al het groen om ons heen.

Tuinblogger-vermelding-pers-groensepcial-Margriet

Ik krijg enorm veel leuke reacties en dat motiveert om door te gaan. Trots op o.a. het artikel in het tuinblad Tuinseizoen waardoor ik al eens in alle boekenwinkels en supermarkten ‘lag‘!

Deel je mijn tuinblog?

Natuurlijk is het voor een blog fijn als je op social media die erbij hoort, veel volgers hebt. Nou ben ik in de basis niet zo van al dat gedeel en geleur om volgers, maar ja, het hoort erbij. Dus vind je mijn tuinblog leuk? Like mijn site op facebook! Dank je wel! Ik ben als tuinblogger ook actief op instagram. 

Samenwerken?

En wil je samenwerken? Dan kan, mail info@tuinblogger.nl

Ondertekening Groet Esther tuinblogger

Esther

Op www.tuinblogger.nl combineert Esther haar liefde voor tuinieren, schrijven én fotograferen.