surprise valentijn tuinfan

Verras je tuinminnende valentijn!

Wat is het prachtig nu buiten! De winterse vergezichten en de rijp op de afgestorven planten…. Met net een verhuizing achter de kiezen, is er nu eindelijk een beetje rust om even op adem te komen en te genieten van ons (weliswaar tijdelijke) prachtige uitzicht. Ook tijd om weer vooruit te kijken en te dromen. Van een nieuw huis én een mooie nieuwe tuin.

Valentijnsdag is on it’s way….

Dit is voor alle tuinliefhebbers sowieso dé tijd om lekker binnen in je warme huis bezig te zijn met nieuwe tuinplannen voor het komende seizoen én met allerlei andere zaken die er binnenkort weer aankomen. Zoals bijvoorbeeld Valentijn. Nog twee weekjes en dan staat deze dag, waar ruim een derde van de Nederlanders iets aan doet, weer op de kalender. Behoor jij ook tot deze attente romantische groep én zoek je voor je tuinminnende lief iets leuks? Dan heb ik hier een paar leuke kado-tips voor je!

Persoonlijke fotocadeau’s

Wanneer je net als ik van fotograferen én tuinieren houdt, heb je namelijk vast mappen vol foto’s van je tuin en / of mooie planten. En is je lief nou toevallig óók een tuinliefhebber, wat is dan leuker om voor Valentijn een gepersonaliseerd cadeau te geven? Bij deze webshop vond ik originele cadeau’s die je van een eigen tuinfoto en tekst kan voorzien. Zoals bijvoorbeeld op leuke houten snijplanken of op allerlei wanddecoratie. Je kan zelfs op hartjes-bonbons iets leuks laten afdrukken! Gebruik dan één van je eigen tuinfoto’s en /of tekst met zijn of haar naam erbij – of een foto van jullie samen – en je hebt een super originele surprise!

Surprises voor tuinliefhebber

Voor de echte tuinliefhebber zijn er natuurlijk ook nog een aantal extra leuke dingen die ik je graag als tip meegeef. Wat dacht je van een gepersonaliseerde giftbox met een leuk keukentuintje of gewoon – lekker klassiek- een mooie bos rozen? Je eigen tekst erop en het is altijd goed! Daar kun je mee thuiskomen.

Ik wens je een romantische, warme en liefdevolle tijd!

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger

Photo’s by the Tuinblogger and Bianka Csenki , UnsplashLeonardo Wong and Miroslava on Unsplash

Redactie Tuinblogger