winter-laarzen-buiten

Zoveel sfeer brengt een blokhut met kapschuur

De sfeer die een schuur je kan brengen is groot. Niet alleen zoals nu in de winter maar ook in de zomer is zo’n fijne plek in je tuin een echte toevoeging. Of het nu een grote schuur is of een kleinere blokhut, het geeft je niet alleen opbergruimte, maar je tuin ziet er ook direct een stuk meer ‘af’ uit. Heb jij er al een staan? Een tuinblog over blokhutten en de keuze voor mooi hout.

Hout is zoveel natuurlijker

Blokhutten zijn in allerlei soorten kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Vaak in mooi hout, dat ziet er in een tuin veel natuurlijker uit dan een kunststof berging of tuinhuis en oogt wat mij betreft daarom een stuk prettiger. Als je zorgt dat de blokhut goed in de verf of lak zit en het een beetje bijhoudt, valt het onderhoud ook mee. En zeg nou zelf: wie wil er tegenwoordig nog plastic in zijn tuin? Jij niet toch?

Eigen plek in je tuin

Je geniet van een blokhut het hele jaar door. Van de extra bergruimte die je er door krijgt om je potten of tuinspullen op te bergen of van een fijne extra klusruimte. Sommigen mensen maken er echt een verwarmde extra kamer van voor zichzelf. Om hun hobby uit te oefenen, lekker rustig te lezen of juist als extra werkplek waar je niet gestoord wordt.

Overkapping steeds populairder

Behalve blokhutten zie je ook steeds vaker een blokhut met kapschuur in achtertuinen. Ook dat ziet er niet alleen supergezellig uit in je tuin, en daarmee kun je dan ook in de winter lekker buiten, maar toch enigszins beschut zitten. Liefst natuurlijk met een klein vuurtje in een houtkorf ernaast.

Gezellige winterse dagen nog!

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger