Paardenbloem in de wind

Wel eens aan een windscherm gedacht?

De plek waar je terras ligt is meestal een vast gegeven. En soms kan het zo zijn dat je juist op die plek last hebt van tocht, wind of inkijk van de buren. Al eens gedacht aan de mogelijkheden die een windscherm je in die gevallen kan bieden?

Wind, zon of inkijk

Als je net lekker op je terras gaat zitten en je ervaart continu wind en tocht om je heen, zit je een stuk minder lekker. Maar dat is eenvoudig op te lossen. Tegenwoordig zijn er flexibele uitrekbare en oprolbare windschermen te koop die je niet alleen beschermen tegen de wind maar die je ook kan inzetten tegen regen, zon of ongewenste inkijk. Als je een windscherm wilt kopen, is er veel keuze. Kijk maar eens naar de windschermen van terras-windscherm.nl.

Terras, veranda en balkon

Een scherm kan meer doen dan alleen het teveel aan wind wegnemen. Ook als het gaat om te veel of te felle zon, ongewenste inkijk in de tuin of op het terras kan een scherm naast of boven je terras of veranda een mooie oplossing zijn. En heb je een balkon, ook juist daarvoor zijn er mooie schermen te koop.

Doorkijk of niet?

Bedenk vooraf of je door het doek heen wilt kunnen kijken of niet. Als je een scherm wilt om meer privacy te hebben, kies je logischerwijs natuurlijk voor een dicht doek. Maar als je vanaf je luie stoel juist wel je tuin en alle mooie bloemen, planten en potten wilt kunnen blijven zien, kies je een scherm waar je doorheen kan kijken. Er is voor elke situatie een mooie oplossing.

Altijd een passend windscherm

Met duidelijke meetinstructies en adviezen op de site van terras-windscherm.nl kun je – en dat is wel zo handig in deze tijd – je bestelling eenvoudig online plaatsen. De windschermen worden daarna op maat gemaakt en je krijgt hierop maar liefst 3 jaar garantie! Na aflevering kun je het scherm zelf monteren. Hoe je dit moet doen wordt ook duidelijk toegelicht in instructies. Daarna, ja daarna is het alleen nog een kwestie van genieten van je plekje in de zon!

Geniet ervan !

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger

Dit artikel is gesponsord. Fotocredits: Tuinblogger en Nita