Ontdekkingsdagen bij kwekerij Lowgardens Nurseries

Van 14 t/m 16 mei organiseert Lowgardens Nurseries uit Wernhout (NL) het “Ontdekkingsweekend”.

Een weekend vol met planten met een direct of indirect nut. Denk aan bijen-, vlinder- en vogellokkers, aan geurende en eetbare planten, al dan niet met geneeskrachtige werking en aan planten met verfpigmenten (Hortus utilis). Bekende en minder bekende soorten, zonder bestrijdingsmiddelen gekweekt. Voor iedereen die wil ontdekken wat je met planten kan doen.

Bijzondere planten

De plantenliefhebber die iets bijzonders zoekt heeft hier een ruime keuze uit groene en bloeiende planten, struiken en bomen die je niet zo snel in het gangbare sortiment zult vinden. Peter Vanlaerhoven en Pascale Matthijssen verwelkomen de bezoekers graag op vrijdag 14/5 van 10 – 17 uur, zaterdag 15/5 van 10- 17 uur en zondag 16/5 van 10- 17 uur.

Uiteraard worden de geldende coronamaatregelen gehanteerd

Voor meer informatie: Lowgardens Nurseries, Maalbergenstraat 26, 4884 MT WERNHOUT  T(Peter) +3165115 0438 / T(Pascale) +3165784 5663

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger