Hoe voorkom je lekkage in je woning? 

Hoe voorkom je lekkage in je woning? 

Mensen die een eigen woning bezitten, hoeven nooit meer bang te zijn dat er geen onderhoudswerk te verrichten is. Juist omdat er altijd zoveel klusjes zijn die nog gedaan moeten worden, is het niet vreemd dat sommige taken ondergesneeuwd worden. Dat is niet altijd een ramp, maar sommige dingen moet je niet vergeten. Je dakgoten schoonmaken is daar een van. Wanneer je dit niet op tijd uitvoert, kan dat grote problemen opleveren. Een dakgoot kan dan gaan lekken en dan kom je van de regen in de drup. Wil jij deze klus nooit meer vergeten, kijk dan eens naar de speciale verzekering die Univé je biedt. Dit is een van de beste manieren om te voorkomen dat je dakgoten voor lekkage gaan zorgen. 

Slim verzekerd = veel geld besparen 

Univé kan je dakgoot schoonmaken. Deze klus wordt door veel mensen gehaat omdat het altijd een kliederboel is. Half verrotte bladeren uit je dakgoot schrapen, boven je macht werken en vaak ook nog op grote hoogte: het zijn allemaal ingrediënten voor een rotklus. Je kunt gelukkig ondersteuning van het dakgoot schoonmaken van Univé krijgen. Je kunt namelijk een voordelige verzekering afsluiten en vervolgens hoef jij nooit meer naar je dakgoten om te kijken. Een specialist neemt zelf contact met jou op wanneer het weer tijd is om je dakgoten schoon te maken. Dit alles voor een laag bedrag per maand waar je op de lange termijn heel veel onkosten mee gaat besparen. 

Wat gaat de specialist doen? 

Als je via Univé een verzekering afsluit om je dakgoot schoon te laten maken, dan wordt dit van A tot Z geregeld. De specialist neemt zelf alle materialen mee, dus jij hoeft geen ladders, emmers of ander materiaal te regelen. De specialist zal al het vuil verwijderen, denk hierbij aan bladeren, drap, takjes, steentjes en alles wat zich maar in de dakgoot kan ophopen. Mocht de deskundige tijdens het werk gebreken vinden aan je dakgoot, dan zal hij hiervan rapport uitbrengen. Zo weet jij altijd op tijd wanneer je extra aandacht aan je dakgoot moet besteden. Eventueel kan de specialist jou vertellen bij wie je moet zijn om dit grote onderhoud te laten uitvoeren. Deze kosten worden namelijk niet gedekt door Univé. 

Geen werk meer van je onderhoud

Wanneer je graag meer onderhoud wilt uitbesteden, dan zul je vast en zeker interesse hebben in de overige verzekeringen van Univé. Je kunt namelijk ook je cv-ketelonderhoud uitbesteden, een alarmsysteem laten installeren of je schoorsteen laten vegen bij deze verzekeraar. Dit alles tegen lage kosten. Kijk even op de site van deze verzekeraar om te zien van welke opties jij graag gebruik zou willen maken. Met een paar klikken op je muis sluit je je verzekeringen af. Kies je er meerdere, dan profiteer je ook nog eens van pakketkorting.