Paradijselijk leven met uniek slaapcomfort

Paradijselijk leven met uniek slaapcomfort

Een aangenaam leven begint bij een goede nachtrust. Het helpt als je over een bed beschikt dat is voorzien van uitstekende matras. Dit biedt stabiliteit, comfort en slaapgemak. Een goede slaaphouding komt goed tot zijn recht op een matras die zekerheid biedt en goed aansluit bij de vorm van je lichaam. Voor optimaal slaapcomfort kies je voor matrassen van Avek of Pullman, merken die bekend staan om uitstekende slaapsystemen. Deze zijn naar wens en slaapgedrag aan te passen, zodat iedereen de meest geschikte matras vindt. Win het juiste advies in voor aanschaf van jouw unieke gekozen matras en profiteer van optimale kwaliteit, comfort en slaapgenot. Een compleet bed creëert een oase aan rust en ontspanning en kan met matrassen van deze uitstekende merken worden behaald.

Pullman matrassen voor ongekend comfort

Pullman matrassen zijn vanaf 1937 vanuit Amerika naar Nederland overgevlogen. Moderne productietechnieken zijn toegepast om de kwaliteit van deze matrassen verder te verhogen. Een goede nachtrust is van essentieel belang om je overdag goed, vitaal en productief te voelen. De matrassen van Pullman zijn voorzien van een unieke vering, vervaardigd met luxueuze materialen en op sublieme wijze afgewerkt. Zo ervaar je ongekend comfort met Pullman matrassen door de specifieke pocketvering die deze matrassen kenmerkt. Deze vering loopt van rand tot rand en een soepel latex comfortlaag zorgt voor aangename ligervaring. Om de matras op natuurlijke wijze fris te houden, is bovendien een laag probiotica aangebracht. Deze behandeling met Sensity® zorgt ervoor dat de matras schoon en hygiënisch blijft.

Avek matrassen voor optimaal support

Avek matrassen zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van uniek slaapcomfort. Ongeacht je lighouding ben je verzekerd van een uitstekende support. Of je nu op je rug slaapt, op de buik of liever op een zij, Avek matrassen vormen zich optimaal naar je lichaam en zorgen voor een uitstekende ondersteuning. In de collectie kun je kiezen uit een viertal modellen, namelijk Bronze, Prata, Ouro en Ninety. Elk model is in verschillende afmetingen verkrijgbaar en beschikt over een eigen hardheid. Ook zijn alle matrassen voorzien van veringen, die zowel soepelheid als ondersteuning bieden. Je kunt rekenen op bedden van Avek met uitstekende matrassen en spiraalbodems, die optimale kwaliteit en slaapcomfort bieden.

Slaapmeubilair en benodigdheden uitkiezen

Kies voor een comfortabele slaapkamer met stijlvolle bed frames, spiraalbodems en luxueuze matrassen. Merken als Avek en Pullman bieden formidabele slaapsystemen, waar iedereen van kan genieten. Kies voor een matras, kussen en een aanvullend dekbed en je zult aangenaam tot rust komen en kunnen genieten van een welverdiende nachtrust. Je hebt keuze uit boxspring bedden, bedden met een lattenbodem of bedden met een spiraalbodem. Met het slaapmeubilair van deze merken vind je voor ieder wat wils, ongeacht je slaaphouding. Alle onderdelen die een comfortabel bed maken, zijn eenvoudig op elkaar af te stemmen.  Alle matrassen, dekbedden en bedbodems zijn afgestemd op unieke slaappatronen en bieden je zekerheid dat je kunt genieten van optimaal slaapcomfort.

Redactie Tuinblogger