De tuinen van Mien Ruys

De tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart bieden een unieke plek om te leren,  te ervaren en te genieten! In de maand april is er al weer veel te zien in de tuinen.

Woensdag 1 april: Start van een nieuw Tuinen seizoen

In deze maand  is het genieten van het frisse jonge groen en de bloembollen die overal tevoorschijn komen.  Je ziet goed de basis van de tuinontwerpen, met het kenmerkend lijnenspel van Mien Ruys dat zij in haar ontwerpen gebruikte. In het Theehuis is een winkel met boeken, kaarten en tuingereedschap. Hier kunt je ook heerlijk koffiedrinken en lunchen.

Zondag 25 april: Plantenadviesdag

Vanaf 12.00 ben je welkom op deze adviesdag. Je kunt advies krijgen en vragen stellen over vaste planten: ‘Wat is een mooie combinatie, wat is de juiste plek of welke planten zijn er aantrekkelijk voor bijen en andere insecten’.

Aan het begin van het seizoen is er een groot en divers assortiment vaste planten en grassen te koop.

Speciaal voor deze dag bieden wij een compleet pakket voor één vierkante meter border met planten die niet alleen voor u aantrekkelijk zijn, maar ook voor bijen en vlinders. Je kan kiezen uit verschillende kleurencombinaties, voor zon of halfschaduw en droge of vochthoudende grond. Samen met een beplantingsplan, informatie over de planten en een onderhoudsadvies voor een aantrekkelijke prijs. De moeite waard!

echinea-bij-tuinblogger-tuin

Adres : Tuinen Mien Ruys | Moerheimstraat 84 | 7701 CG Dedemsvaart | 0523 614 774 | www.tuinenmienruys.nl

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger