Poinsettia-kerstster-krans-tuinblogger

Zo versier je je voordeur met een kerstster

Feestdagen vol gezelligheid. De kerstster (Poinsettia) hoort daar net als de amaryllis gewoon bij. Met zijn warme kleuren en sterachtige vorm brengt deze kamerplant in deze donkere dagen de extra sfeer die niet mag ontbreken. Onlangs ontving ik ter promotie van deze mooie Scheve schaatsen

Oude (of kapotte) schaatsen die je waarschijnlijk toch niet meer zal gebruiken, kun je omtoveren tot originele blikvangers met kerststerren (Poinsettia) erin. Wel verstandig om de binnenkant te voorzien van plastic folie zodat het overtollig gietwater niet uit de schaatsen sijpelt. Vervolgens is het een kwestie van ophangen aan de veters. Voeg voor extra sfeer hulst, dennenappels of dennentakjes toe.

Veelzijdige kerststerren

En omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen deze dagen, nog een paar mooie voorbeelden.

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger