Fleur je huis op met fotobehang vol bloemen

Bloemen passen overal. Niet alleen buiten in je tuin of in een vaas, maar juist ook op alledaagse dingen als kopjes of schalen en zelfs ook op de muur in de vorm van behang! Met een mooi zelf ontworpen fotobehang vol bloemen of juist met één bloem, geef je je huis echt een heel persoonlijke sfeer.

Maak je eigen ontwerp

Wil je op een gemakkelijke en snelle manier een nieuwe sfeer creëren in je woonkamer of slaapkamer of wat kleiner het achterwandje in je toilet? Met fotobehang kun je alle kanten op. Je gebruikt een van je eigen foto’s of bij gebrek daaraan kies je in de webshop van behangwereld.nl iets dat je mooi vind. Ze hebben meer dan een miljoen afbeeldingen om een unieke fotowand op maat te ontwerpen dus daar zit altijd iets voor je tussen.

Je geeft op welke maat je nodig hebt en het fotobehang wordt geheel op maat (vaak in meerdere delen) geleverd.  

Veel fotobehang is vliesbehang. Hierbij smeer je alleen de muren in met behanglijm en is het aanbrengen hierop vervolgens een fluitje van een cent.

Bezoek het rijksmuseum en kies klassieke bloemen

Een klassiek schilderij aan de muur als fotobehang zie je tegenwoordig best vaak. Alleen komen veel meeste mensen dan niet verder dan de afbeelding van het meisje met de parel van Vermeer. Supermooi natuurlijk, maar niet bijster origineel.

Ga dus zelf op zoek naar je eigen parel in het Rijksmuseum. Maak je eigen rijksstudio, download gratis de prachtigste bloemenschilderijen of kies er een detail uit en gebruik dat als behang. Dan heb je zeker weten een unieke muur.

Voorbeelden van klassieke bloemen uit het Rijksmuseum

Dit hieronder zijn zo maar een paar mooie voorbeelden van bloemenschilderijen uit het rijksmuseum die je kan gebruiken om iets moois mee te maken. Wat dacht je van de pioenroos hieronder als detail op je muur?

Zelf koos ik ooit voor een detail van een landschap van een werk van Jan Roelofs als fotobehang. Gewoon omdat ik de kleuren zo mooi vond. Was ik superblij mee en heeft me geen moment verveeld! De nieuwe bewoners hebben het vast weer van de muur afgehaald (en dat snap ik ook wel, het is toch een heel persoonlijk keuze), maar in mijn nieuwe huis komt deze zeker weer terug!

Fotobehang van een schilderij van Jan Roelofs (Rijksmuseum).

‘Gewoon’ Bloemenbehang mag ook!

En vind je het zelf ontwerpen van fotobehang toch teveel gedoe? In deze webshop hebben ze ook volop ‘gewoon’ bloemenbehang. Bonte verzamelingen bloemenmotieven van alle grote behangmerken. Prachtig!

Behangze!

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger