De perfecte tuinbank voor in je tuin

Een tuinbank in je tuin is erg gezellig én ook nog eens bijzonder praktisch. Dit tuinmeubel is namelijk eenvoudig met andere tuinmeubelen te combineren en je kunt er allerlei kanten mee op. Meer weten over de mogelijkheden van tuinbanken? In deze blog een overzicht van welke soorten er allemaal zijn!

Loungebank

Een loungebank is een tuinbank voor ultieme ontspanning. Op een loungebank kun je aangenaam zitten, maar je kunt er ook heerlijk languit op liggen. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Op een loungebank geniet je sowieso van veel comfort én van veel gemak!

Boom(stam)bank

Een boombank of boomstambank is zonder twijfel één van de meest bijzondere soorten. Een dergelijke tuinbank is namelijk vervaardigd vanuit een boomstam, waardoor de bank een unieke uitstraling heeft. Perfect voor in een tuin met een landelijke uitstraling!

Parkbank

Hou jij ervan om in het park op een bankje plaats te nemen? Dit kun je ook gewoon in je eigen tuin ervaren! Met een parkbank onder een mooie boom geniet je namelijk van de uitstraling en de mogelijkheden van een tuinbank die je normaal gesproken in een park ziet staan. Neem het mee in je tuinontwerp!

Parkbanken voor je tuin zijn er vele soorten en maten

Loveseat

Wil je graag wat romantiek toevoegen aan jouw tuin? Dan kun je kiezen voor een loveseat. Op deze tuinbank kun je heerlijk dicht tegen elkaar aankruipen. Het enige wat nog ontbreekt, is een lekker hapje, een verfrissend drankje en romantisch kaarslicht.

Picknickbank

Een picknickbank is een lange houten bank. Logischerwijs geschikt voor aan een picknicktafel. Door de lange bank kun je eenvoudig met meerdere mensen plaatsnemen aan de picknicktafel. Op die manier kun je op een efficiënte en bijzonder gezellige manier veel mensen kwijt in jouw tuin.

Schommelbank

Tot slot kun je voor schommelbank kiezen. Om een speelse draai aan jouw tuin te geven. Dit zijn namelijk speciale banken die kunnen schommelen. Je kunt op deze banken door de rustgevende, wiegende beweging uitgebreid ontspannen. Pak een boekje erbij, lekker drankje in de hand en geniet optimaal van jouw schommelbank!

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger
Deze blog bevat gesponsorde elementen
Photocredits: Will Paterson, Josephine Baran

Redactie Tuinblogger