De spannendste wandelroutes met kinderen

Wandelen met kinderen? Zeker wel! Wandelboswachter Ellen Luijks en natuurfotograaf Bob Luijks maakten het boek ‘De spannendste wandelroutes met kinderen’. Samen met hun dochter Agnes zochten ze naar de avontuurlijkste routes door heel Nederland. Wedden dat de kinderen voortaan als eerste hun wandelschoenen aan hebben? Ook als ouder de grootste avonturen met je kinderen in de natuur beleven? Dit nieuwe boek helpt je op weg.

Veel kinderen vinden wandelen maar saai, maar daar hebben Bob en Ellen wat op gevonden. Samen met hun dochter Agnes, als proefpersoon, bezochten ze heel veel avontuurlijke routes door het hele land. Wandelen is een avontuur! Alleen de allerspannendste routes mochten in het boek komen.

Agnes: “In dit boek staan de allervetste kinderwandelroutes ooit! Ik heb ze allemaal getest en ik ben écht op de gaafste plekken geweest, met vlonderpaden, trekpontjes, uitkijktorens, stapstenen en nog veel meer!”

De wandelingen zijn geschikt voor kinderen tot en met 14 jaar. In de wandelgids vind je 42 wandelroutes en meer dan 35 extra routesuggesties, variërend tussen de 1 en 10 kilometer. Bij de wandelroutes staat onder andere aangegeven: de toegankelijkheid met een kinderwagen, de aanwezigheid van horeca en natuurlijk wat er allemaal te zien en te beleven valt.

Met een leuke wandelgids op zak ontdek je de leukste nieuwe plekken. Deze wandelgids om met kinderen op pad te gaan kun je bestellen via wandelboswachterellen.nl

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger