Maak het gezellig met een buiten tafelkleed

Als je je tuin zo gezellig mogelijk wil maken, heb dan behalve oog voor de bloemen en planten ook oog voor de rest van de aankleding. Dat maakt het verschil. Denk aan mooie verlichting of een leuke parasol. En vergeet ook je tafel niet. Want gezellig buiten in de tuin tafelen, start natuurlijk met een mooi gedekte tafel. Maak de plek waar je graag buiten zit nòg gezelliger met een vaas met bloemen uit eigen tuin en een leuk buiten tafelkleed. Die zijn er in allerlei soorten maten én of je nu van een effen kleed of een leuk bloemenpatroon houdt, er is altijd een design dat je aanspreekt.

Lekker buiten eten

In de tuin bezig zijn is heerlijk. En nog fijner is het om vooral ook lekker veel van je tuin te genieten. Zo eten wij als het even kan graag buiten. Heerlijk aan de grote (oude) picknicktafel met zijn allen. Daarop altijd een buiten tafelkleed. Want dat staat niet alleen gezellig, maar is ook wel zo praktisch op een tafel met open planken.

In de zomer met blote voeten en een gevuld dienblad naar mijn picknicktafel lopen achter in mijn eigen tuin… zittend onder onze oude wilg. Echt, ik ben de koning te rijk. Geen buitenland voor mij nodig hoor. En of het nu simpele pannenkoeken zijn of een uitgebreide gezonde maaltijdsalade, het is altijd fijn om buiten te eten. Daar hoef je echt niet mee te wachten tot het hoogzomer is.

Maak de tafel buiten een stuk gezelliger met een buitentafelkleed dat helemaal past bij je eigen smaak.

Welk tafelkleed kies jij?

Bij 1001tafelkleden vind je allerlei kleden. Ook in heel grote maten. Wel zo handig als de hele familie komt eten. Veel van hun tafelkleden zijn uniek en nergens anders verkrijgbaar. Leuk, als je niet het zelfde wilt als de buurvouw 😊 Er is altijd een kleed dat je aanspreekt. Kies voor een groen tafelkleed bijvoorbeeld dat qua patroon of kleur helemaal past in je tuin of bij de dingen die jij leuk of gezellig vindt. Van bloemen en kippen tot passiebloem.

Qua materiaal kun je kiezen voor een linnen tafelkleed met een waterafstotende coating. Linnen ziet er natuurlijk uit en door een coating trekken vlekken niet in je kleed en kun je de stof makkelijk afnemen met een vochtige doek. Nog praktischer voor buiten is natuurlijk pvc. Een plastic kleed dat ook in een heel veel verschillende printjes te krijgen is.

Tot in de late uurtjes

Lekker lang natafelen, ik hou ervan. En dat is leuk met heel veel mensen maar minstens zo fijn met zijn tweeën.  We bespreken dan de toestand in de wereld, filosoferen wat over de toekomst en nemen de laatste nieuwtjes uit de buurt door 🙂 En aan een gezellige gedekte tafel met een kaarsje en een drankje is het voor je het weet alweer bedtijd.

Fijne avond!

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger

Deze blog bevat gesponsorde elementen
Fotocredits Marta Dzedyshko, Lisa Fotio, SHVETS, jill wellington

Redactie Tuinblogger