moestuinNLdoet-tuinblogger

Moestuinieren met ouderen tijdens NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Als tuinblogger spreekt het moestuinieren in verschillende zorgcentra mij het meest aan, en vandaar dat ik dit graag hier even met jullie deel.

Moestuinactie met NLdoet

Vanuit het programma Grijs, Groen & Gelukkig maakt IVN samen met zorginstellingen de zorg groener. En daar kunnen ze jouw hulp dus goed bij gebruiken. Steek op 9 en 10 maart 2018 je groene handen uit de mouwen en kom op een zorglocatie bij jou in de buurt helpen met moestuinieren. Voor een goede en gezellige start van het voorjaar.

Weten waar je ouderen kunt helpen met (moes)tuinieren? Klik voor de overzichtskaart hier! En wil je toch liever op een andere manier je handen uit de mouwen steken? Kijk dan op de website van NLdoet voor alle andere klussen bij jouw in de buurt.

Werkze,
Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger