chrysant-oranje-tuinblogger-eigen-kweek

Meer lezen over chrysanten kweken: 3 blogs op een rij

Chrysanten, een makkelijke stevige bloem waar je tot laat in het jaar plezier van hebt. Op mijn tuinblog schreef ik eerder een paar blogs over het zelf kweken van chrysanten en hoe ik hiertoe gekomen ben.

Het zijn veel gelezen blogs op mijn site. Kennelijk zijn er dus meer mensen die deze ouderwetse bloem herontdekken en deze zelf willen gaan kweken.  en terecht zou ik zeggen. Ik zet de blogs hierover dan graag nog even voor je op een rijtje: 

Chrysanten stekken in 10 stappen
Een leuke blog met mijn 10 stappenplan duidelijk op een rij

Chrysanten een echte najaars schoonheid
Over bolchrysanten en andere herfstideeën

Chrysanten ouderwetse bloemen in de spotlights
Een blog over hoe mijn oude buurman mij tot het kweken van chrysanten bracht.

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger

Redactie Tuinblogger