Een exclusieve tuin door vakmensen

Als je besloten hebt om te gaan verhuizen en je ideale woning hebt gevonden, is dat een geweldig vooruitzicht. Dat is in deze tijd van een overspannen woningmarkt een behoorlijke luxe kunnen we wel zeggen. Maar vergis je niet, er komt ook een hoop op je af. Want of je nu naar een exclusieve villa of een rijwoning gaat, je hebt altijd een hoop te regelen. Vaak moet er behalve aan het huis ook nog wel het een en ander aan de tuin gebeuren. Ga je dat (deels) zelf doen of besteed je liever alles uit? Weet je welke mogelijkheden er zijn? Heb je daar een beetje kaas van gegeten of kun je nog geen hortensia van een roos onderscheiden 🙂 ? Schakel in alle gevallen een vakman in, die heeft de kennis en kunde om er echt wat moois van te maken!

Een nieuw huis

Er kunnen meerdere redenen zijn waardoor je hebt besloten om te verhuizen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je groter wilt gaan wonen omdat het huidige huis waar je woont te klein is. Dat je meer rust in de omgeving wilt of juist andersom. Dat je meer tuin om je heen wilt of dat de tuin die je hebt juist te groot wordt en je het wat kleiner wilt. Wat het ook is, verhuizen is altijd een grote verandering en een intensieve periode. Niet voor niets staat verhuizen als een van de meest stressvolle zaken boven aan veel lijstjes. En ook de periode erna kan nog het nog flink wennen zijn. Je zal zeker niet de eerste zijn die de eerste maanden in een nieuw huis zich er (nog) totaal niet thuis voelt.

Veel zelf doen of alles laten doen?

Je moet van je huis dus zo snel mogelijk jouw ’thuis’ maken. En natuurlijk is het dan super als je handig genoeg bent om dingen ook zelf te kunnen doen. Dat schept ook direct een band met het nieuwe huis. Zelf doen we ook graag veel zelf, maar dan vooral omdat we het leuk vinden. Of het nu gaat om wilgen knotten of een nieuwe schuur bouwen.

Maar ……. er zijn zaken waarbij je je meerdere moet erkennen en dan is goede hulp van vakmensen vaak onmisbaar. Niet alleen voor een topontwerp, maar ook als het gaat om het leggen van strakke bestrating, het bouwen van overkappingen of zelfs een zwembad. Dat laat je natuurlijk door een professional doen.

Exclusief genieten

Als je de mogelijkheden hebt, is het heerlijk als je je nieuwe huis en je tuin aan al je wensen kan laten voldoen. Door een mooie tuin te laten aanleggen zorg je ervoor dat je net zoveel kan genieten buiten je huis als binnen in je nieuwe huis.

Een mooie tuin die opgaat in de omgeving, die er netjes uitziet én functioneel is. Gemaakt met prachtige materialen, mooie beplanting en vaak ook een zwembad. Ja, dat is exclusief genieten en maakt het plaatje helemaal af. Wie ziet zichzelf daar nou niet zitten? Iedereen natuurlijk.

Ben jij de geluksvogel die het ook echt kan realiseren, neem dan vooral eens een kijkje op de site van Hoog Design. Zij hebben de beste hoveniers, echte vakmensen, voor je op een rij gezet die een mooie exclusieve tuin voor je kunnen ontwerpen, aanleggen én onderhouden.

Geen beter leven dan een goed leven‘ zeggen ze altijd! En zo is het, maak er in alle gevallen wat moois van. Met of zonder een zwembad 🙂

Tuinblog-tuin-groet-tuinblogger

Deze blog bevat gesponsorde elementen.
Fotocredits: Tuinblogger, krakenimages , John Fornander